Hej

tisdag 22 september 2015

Dagen är kommen

Mina fina vänner som följt mig genom åren. Ni som stöttat mig genom sorg och visar stor glädje i min lycka. Jag har njutit av att dela min vardag med er och jag saknar att det inte blivit mycket av den varan på sistone. Men det är många tankar och snurrat under en längre tid och det har jag ju också skrivit lite kort om. Hur jag velat hantera min blogg.

Man kan väl säga att jag äntligen har landat i något som känns helt rätt. Jag vill verkligen kunna känna att jag, utan att behöva få dåligt samvete, kan skriva om min vardag tillsammans med min familj. Jag skriver för mig egen del och om någon annan får glädje av det är det ju roligt också. Men mest skriver jag som sagt för mig. För att jag ska kunna vara så personlig och ärlig som jag vill vara så kommer jag inte kunna fortsätta blogga som jag tidigare gjort. Det känns inte bra att bilder på familjen läggs ut och att vem som helst kan se dem och läsa så många detaljer kring vår vardag.

Jag vill skydda mina barn och oss vuxna från en exponering som jag inte riktigt själv vet vad jag tycker om. Därför kommer jag lösenordsskydda bloggen.

Med det sagt har jag genom åren haft många fina följare och ni är välkomna att följa med in i min lite mer privata värld. Men jag vill ha koll på vilka som läser min blogg så om DU vill fortsätta att följa oss så får du skicka ett e-mail till smamirakel@gmail.com. Jag önskar att du skriver lite om dig själv och varför du vill läsa min blogg. Sedan skickar jag tillbaka lösenord.
Med min älskade lilla Thea i magen.

Bloggen kommer ligga uppe ett litet tag till för allmänheten så att alla som klickar in sig lite mer oregelbundet här ska få en chans att hinna se meddelandet.

Och för er som känner att resan tar slut i samband med det här inlägget vill jag ändå bara passa på att tacka så hemskt mycket för allt under de här åren. Jag är så tacksam för allt stöd i samband med mina graviditeter och det är fantastiskt fint att se hur många vänliga själar det finns ute i bloggvärlden.

Många kramar till er alla.
Isabel med familj3 kommentarer:

 1. Förstår ditt beslut! :) har skickat mejl till dig också :P
  Kram Elin

  SvaraRadera
 2. Läste din blogg när du väntade Mio, jag väntade också mitt första barn då. Inte läst på länge men blev så glad att du fått en liten dotter också <3 Grattis. Förstår ditt beslut att sluta blogga, önskar er all lycka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket. Jag har inte varit här inne på länge och kikat så det var kul att det låg och väntade en kommentar här. All lycka till dig i livet också.

   Radera