Hej

torsdag 9 juli 2015

Liten uppdatering

Nu har det gått flera veckor igen och ingen uppdatering från min sida. Faktum är att jag inte ens varit inne och kikat på bloggen över huvud taget. Jag har nog känt mig ganska trött på graviditeten rent allmänt så det har varit skönt att slippa tänka extra mycket genom att skriva om den.

Men nu mina vänner är det allt dags för en liten uppdatering va? :)
Kan ni tänka er att jag bara har 11 dagar kvar till BF? När jag läser det så känns det jättekonstigt. Så nära men fortfrande ändå så långt bort. Jag kan fortfarande inte helt släppa tanken på att jag tror att jag fått fel bf-datum och enligt mitt 11veckors ultraljud skulle bf vara om 2 dagar. WOW, det låter både bättre och känns bättre. Men vi får väl se. Bebisen kommer nog närmare den 20 än 11 i alla fall.

Men hur som helst. Såhär i vecka 39 roar jag mig med att försöka alla möjliga knep för att få igång det hela. Precis lika effektlöst som när jag väntade Mio och lovade mig själv att jag inte skulle hålla på såhär nästa graviditet. Men jag är SÅ färdig med att vara gravid och jag har ont och är sjukt trött så då sitter man trots allt här igen och försöker. Och försöka kan man ju göra hur mycket man vill. Det händer ändå ingenting ;)

Inga förvärkar den här gången heller, ingen slempropp eller något annat som skulle vara en indikation på att bebisen kanske är på G inom det närmsta i alla fall.

Den 4 augusti blir det igångsättning om ingenting händer innan dess. Det gör mig både frustrerad och ledsen av att tänka på det. Det känns inte rättvist någonstans om jag ska behöva gå över så mycket igen. Jag tycker gott och väl att det kan vara min tur nu att bara få lite smidighet och få en julibebis. Men men, ingen ide att tänka på det nu. Det är ju trots allt 1,5 vecka kvar tills bf och hela 3 veckor kvar av juli. Mycket kan hända.

Vi hade en riktigt fin sommarvecka här i början av juli, men det var allt, Nu är vi tillbaka till 15 grader och regn igen. Deprimerande värre att inte ens få njuta av lite varma dagar när man går i väntans tider. Jag hade velat kunna gå ut med Mio och leka i shorts och t-shirt och äta picknick på altanen. Istället sitter vi instängda i huset och väntar ut regnet och dagarna känns långa.

Om 1 vecka börjar Mattias sin semster och ni anar inte mycket jag längtar. Vi kommer ha så vansinnigt mysigt här i väntan på bebisen. Det ska bli underbart att slippa vara själv hela dagarna och bära bära bära och slita med Mio som absolut inte vill ligga still vid blöjbyte, påklädning eller tandborstning. Alla de sakerna är en stor kamp varje dag och jag jobbar mig svettig varje gång. Det ska bli så skönt att kunna få vila när jag vill och inte behöva känna dåligt samvete för att jag inte orkar sitta och leka massa på golvet längre. Och framför allt ska det bli så mysigt att vi kan hitta på roliga saker om dagarna så att tiden går fort. Men en vecka till får jag allt härda ut här hemma.

Jag kanske ska försöka blogga lite flitigare så att både ni och jag har något att se fram emot om dagarna? :)
Bjuder på en bild tagen för ca 2 veckor sedan på en varm och skön sommardag.
Jag och mina två barn på en och samma bild <3

2 kommentarer:

  1. Tycker också att de är orättvist att du ska behöva gå till 4 aug!! Då kommer min innan din och de känns inte rättvist. Så vi hoppas innerligt att du får bäbis innan mig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du är snäll du :) nu är jag nyfiken på när du kommer få din bebis. Jag gissar på den 24/7. Det låter som ett fint datum tycker jag :) hoppas du orkar härda ut ett par veckor till du med. Kram

      Radera