Hej

onsdag 4 mars 2015

Våren fortsätter

Idag fortsatte våren tacksamt nog och det måste varit ännu varmare och skönare än igår. Vi var ute både på förmiddagen och eftermiddagen och eftermiddagen var helt ljuvlig. Då satt vi på altanen i solen och åt banan till mellanmål :)

Liten buse fullt upptagen med att utforska gruset

Här hade vi kommit till lilla skogen bakom vårt hus. Det fanns massa saker
att titta på och Mio pekade och sa "där" hela tiden :)

Den här veckan har gått fort måste jag säga. En del av det beror nog på vädret. Man får så mycket energi och ork av ljus och värme. Men men del beror nog också på att vi har fått in så himla bra rutiner nu på vår lille kille. Förut var allt lite upp och ner med tider då han vaknade, åt, sov middag, åt middag och gick och lade sig. Han brukade vakna så himla sent på morgonen så allt blev liksom väldigt förskjutet och dessutom sov har väldigt dåligt på nätterna. Men det har verkligen vänt. Nu vaknar han som en klocka vid 7 eller strax efter och det fungerar så mycket bättre för oss. Då kan vi äta lunch vid normal lunchtid och så kan han sova middag med mat i magen. Sedan har vi flyttat om Mattias jobbtider lite så att han oftast kommer hem vid 16.30 så då kan vi äta middag allihop vid 17tiden och sedan går Mio och lägger sig vid 18.30 och sover för det mesta riktigt bra.

Jag försöker att hålla stenhårt på rutinerna nu så att det ska fortsätta vara såhär. Det är ljuvligt när allt bara klaffar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar