Hej

måndag 26 januari 2015

Ny vecka

Så var det ny vecka igen. Skönt även om helgen gärna hade fått pågå någon extra dag. Här har lille M kört någon form av sömnstrejk i en vecka, både på dagarna och nätterna så det blir inte mycket tid över för oss vuxna att vila upp oss. Förhoppningsvis är det bara p.g.a lite mer tänder som är påväg. Har vi tur kanske det vänder idag och han inser att det är rätt skönt att få sova ändå :)

Nu sover han i alla fall lite middag och jag hoppas att jag hinner få ta mig en lång och härlig dusch. Jag känner mig väldigt frusen. Vet inte om vi behöver skruva upp värmen lite här hemma men när vi vaknade idag var det väldigt motvilligt jag steg upp. Sovrummet kändes iskallt.

Försökte ta lite bilder på vår goding förut men alla bilder blev så suddiga så som han springer runt på sina små ben nu för tiden, hi hi. Ingen lugn stund längre :)

Nä, det är kanske lika bra att jag passar på att duscha innan lilleman vaknar igen. Man vet aldrig hur länge/kort han får för sig att sova.

Bjuder på en gammal sommarbild istället.
Hjälp så liten han var vår lille älskling.

6 kommentarer:

  1. Men åh, vad kul att du börjat blogga igen! Har helt missat det, men kikar fortfarande in här då o då.
    Har följt dig sen du väntade Lilly, samtidigt som jag väntade mitt första barn. Nu väntar jag barn nr 2 (v15), o blev väldigt förvånad o glad o se att ni också väntar bebis igen! :) stort grattis!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh Välkommen tillbaka och stort grattis till er bebis på jäsning. Blir alltid så glad när jag får höra något från läsare som varit med från början. Hoppas att du mår bra och att resten av graviditeten går fint. Kran

      Radera
  2. Här är en till som vart med sedan länge! Var i samma grupp som dig på familjeliv, tror du startade den.. Undra om de inte var den med bf mars-april 2013? Hittade ia din blogg där ngnstans har jag för mig? Men kan ha fel, har iaf vart med sedan länge ;) har en dotter född i april 2013 och är gravid i v 21 med barn nr 2 nu. Är så kul att du valt att komma tillbax till bloggvärlden! Älskar att läsa om andra som är i samma situation som man själv är i :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh en till, vad roligt och grattis till dig också angående nya graviditeten. Så underbart. Och du har bra minne du. Jag startade en tråd där på familjeliv, det måste varit andra gången jag blev gravid. Min bloggadress står nog på min sida, profil eller vad det nu kallas. Så det är säkert där du såg den :) ledsen att bloggen varit lite tyst nu men lillen har varit lite sjuk så det har inte riktigt funnits ork. Förhoppningsvis blir kommande vecka bättre :) kram

      Radera
    2. Åh en till, vad roligt och grattis till dig också angående nya graviditeten. Så underbart. Och du har bra minne du. Jag startade en tråd där på familjeliv, det måste varit andra gången jag blev gravid. Min bloggadress står nog på min sida, profil eller vad det nu kallas. Så det är säkert där du såg den :) ledsen att bloggen varit lite tyst nu men lillen har varit lite sjuk så det har inte riktigt funnits ork. Förhoppningsvis blir kommande vecka bättre :) kram

      Radera
    3. Åh en till, vad roligt och grattis till dig också angående nya graviditeten. Så underbart. Och du har bra minne du. Jag startade en tråd där på familjeliv, det måste varit andra gången jag blev gravid. Min bloggadress står nog på min sida, profil eller vad det nu kallas. Så det är säkert där du såg den :) ledsen att bloggen varit lite tyst nu men lillen har varit lite sjuk så det har inte riktigt funnits ork. Förhoppningsvis blir kommande vecka bättre :) kram

      Radera