Hej

söndag 4 maj 2014

Vilken vecka

Ja, det här har sannerligen varit en intensiv vecka. Vi flyttade i fredags till en jättesöt lägenhet med två uteplatser i ett mysigt och barnvänligt område. Inte särskilt mycket större kvadratmetermässigt sätt men ändå ett stort lyft att slippa trappor och ha sin egna lilla trädgård. Vi har en lekplats precis utanför dörren och barnen som leker här är en härlig mix från alla möjliga kontinenter.

I lördags åkte vi tidigt upp i Stockholm för att gå på bröllop och det var verkligen ett fint sådant. Brudparet var så lyckliga och vackra. Maten var god och det var så kul att träffa lite vänner vi sällan ser. Dock var det lite oturligt att vi var tvungna att flytta denna veckan för det blev lite väl mycket på en och samma helg.

Vi packade upp så mycket vi bara orkade på fredagskvällen och har försökt fortsätta lite idag men det är fortfarande ganska extremt stökigt hos oss just nu.

Den här lägenheten har lite sämre förvaring och planlösningen är verkligen helt annorlunda så man blir lite låst i tankarna och lite stressad över att man inte riktigt får plats på samma sätt. Men det löser sig nog. Det här är också bara en "mellanlandning". Vi planerar att köpa något större inom en snar framtid. Vi ska bara hitta det rätta huset först. Längtar :)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar