Hej

måndag 5 maj 2014

Bloggpaus

Som ni märker så uppdateras inte bloggen sådär väldigt flitigt för tillfället. Vi flyttade ju i fredags och har fortfarande inget internet. Det kommer nog i slutet av veckan så tills dess blir det väl inte så mycket bloggande. Hinner sitta en liten stund såhär på kvällarna när jag kan ansluta till Mattias mobil och få lite internet av honom.

Nåja, vi lever fortfarande lite i flyttkaos med massa ouppackade lådor och saker lite överallt. Det är svårt när man flyttar till nytt. Det tar ett par dagar att känna av vad man vill ha sina saker och man får försöka att inte hela tiden utgå från gamla stället utan se det som ett blankt papper, men det är svårt.

Vår nuvarande lägenhet har lite sämre förvaringsmöjligheter så just nu klurar vi på hur vi ska göra för att utnyttja platsen på bästa sätt. Vi ville ju egentligen ha ett extra rum, men nu blev det inte så den här gången så vi får verkligen försöka optimera här nu. Det blir nog bra till slut :)

Ledsen att det blir lite sådana här trista uppdateringar om egentligen ingenting. Men jag har inte riktigt tid eller ro just nu att sitta ner och skriva om viktiga saker. Det får jag göra sedan i lugn och ro när lägenheten är mer i ordning. Nu blir det bara lite korta vardagsuppdateringar för att dokumentera. Viktigt viktigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar