Hej

torsdag 29 maj 2014

Fixartorsdag

Vilken tur att det var röd dag idag så vi har hunnit med lite extra fix här hemma.

Vi flyttade ju lite oturligt sådär en dag innan vi skulle iväg på weekendresa. Det ledde till att lägenheten var en enda stor röra under helgen som var och eftersom att vi inte tog tag i det direkt så sköt vi dessutom upp vissa saker. Sedan är det ju det där med ekonomin. Vi har ju inte direkt obegränsade tillgångar så vissa saker i lgh var vi helt enkelt tvungna att vänta lite med.

Men idag hade vi båda här hemma fått nog av flyttlådor och att leva ur en resväska typ så vi bestämde oss för att fixa klart här hemma. Så hela dagen har verkligen gått åt till att fixa. Nu tog allt mycket längre tid än vad vi trodde för en viss liten Herr sätter ibland stopp för effektivt fixande. Men vi är faktiskt nästan klara nu och vilken otroligt skön känsla. Det känns så otroligt mycket mer hemtrevligt och fint här nu och snart kommer jag till och med våga bjuda hem folk utan att behöva förklara varför det ser ut som det gör ;)

Jag är så tacksam att vi har sådana här lediga dagar mitt i veckan ibland. Nu slipper vi göra allt det här tråkiga på lördag och kan istället göra något roligt då. Dessutom ska det bli kanonväder så det blir perfekt.

- ♥ - - ♥ - - ♥ - - ♥ - - ♥ - - ♥ - - ♥ - - ♥ - - ♥ - 

Ibland är det tur att man har en liten gullunge som vill ha uppmärksamhet. Då får man möjlighet att  ta lite söta bilder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar