Hej

fredag 25 april 2014

En sån där dag...

Jag borde verkligen inte sitta här idag, jag borde städa. Lägenheten ser fullkomligen ut som ett bombnedslag och jag kliar mig i huvudet och undrar hur det kunde bli såhär? Tror det smög sig på någonstans när vår kära bebis gick från att sova sig igenom dagarna till att kräva mer uppmärksamhet och stimulans, för att inte tala om mer vakentid. Nu ligger det leksaker och bebiskläder lite överallt och inte gör det hemmet renare att vår katt har bestämt sig för att just NU var en bra tid att fälla av hela vinterpälsen... och då menar jag verkligen HELA. Jag har aldrig sätt så mycket päls i mitt liv, typ!

Okej, till saken hör väl kanske också att vi hastigt och lustigt fick tag i en ny lägenhet med snabb inflyttning. Om exakt en vecka går flyttlasset och jag känner lite småpanik. Flyttlådor står överallt och vi försöker väl så gott vi kan att röja och packa. Men jag blir lika förvånad varje gång över hur extremt lite vi får gjort när vi har en minimänniska som ska ha så mycket uppmärksamhet. Inte får man mycket gjort och inte kan man heller låta bli att gosa och leka med det där urgulliga ansiktet och de knubbiga små benen. Dessutom har vi stormänniskor inga som helst problem med att slockna i sängen redan kl 20-21 om kvällarna och är det samtidigt som ens bebis lägger sig för natten så får man sannerligen inte mycket gjort.

Kort och gott borde jag verkligen inte sitta här idag, jag borde städa. Ändå känner jag att jag i princip är villig att göra vad som helst bara jag slipper städa. En sådan dag idag. Förstår ni hur jag menar? Ja, det är bra! Tur att vi har helgen framför oss. Vi får gå loss á la turbo här hemma då. Kanske får vi kalla in lite förstärkning i form av min mamma eller kompis eller något som kan roa vår bebis lite medan vi röjer.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar