Hej

lördag 13 juli 2013

Navelsträng

En sak som jag har tänkt på sedan ultraljudet som jag ångrar lite att jag inte tog upp med läkaren var det här med navelsträngen. Han visade oss nämligen flödet och då kunde man se att navelsträngen gick liksom runt nacken. Sedan såg jag inte om den fortsatte hela vägen runt halsen eller om den försvann någonstans bakom ryggen. Läkaren mumlade något om att navelsträngen var väldigt elastisk och jag var mest inne på att kika på bebisen så jag uppfattade inte exakt vad han sa.

Nu såhär i efterhand har jag dock tänkt mycket på det där och oroat mig för att navelsträngen ska åka runt halsen. Jag menar, han har ju så himla mycket plats där inne så han snurrar säkert åt alla möjliga håll. Behöver man oroa sig över det?

4 kommentarer:

  1. Hei, jeg var også selv til kjønnscanning ( er 16+1) og min lillegutt hadde også den rundt halsen, det kan vi se på bildenen også. Men scanningsdamen forsikret oss flere ganger at dette er helt normalt nå, han har enda så god plass at han flyter rundt, så du skal IKKE være bekymret :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för svaret. Var skönt att höra att hon sa så. Då litar jag också på det :)

      Radera
    2. PS. GRATTIS till din lilla pojke :)

      Radera
  2. Takkk :-) går og venter på å kunne merke små puff i magen nå

    SvaraRadera