Hej

tisdag 11 juni 2013

Exakt en månad kvar

Såg precis att det är den 11 juni idag vilket betyder att det är exakt en månad kvar tills vi ska på RUL. Eller RUL blir det väl egentligen inte för oss för vi får göra "specialistultraljud" som utförs av läkare istället för barnmorska. Det känns bra tycker jag. Det är samma läkare som följt oss sedan tiden med Lilly så det blir lite roligt att få avsluta allt med lite goda nyheter. *Hoppas hoppas*

Börjar mer och mer undra vem den lilla där inne är. Undrar om det är en liten pojke eller flicka och hur den ser ut. Tids nog kommer givetvis tiden utvisa allt det där men man är ju såklart nyfiken.

På senaste ultraljudet fick vi även se lilla bebisen i 3D. Det var helt otippat men vår läkare bytte över till 3 D och sa helt enkelt att det kan vara roligt att se, att man ibland kan se lite tydligare. Nu var ju vår bebis så liten fortfarande så det var rätt svårt att se med 3D men vi fick ändå med oss en bild hem och både jag och Mattias kunde ändå tydligt se att bebisen verkligen ser ut som Lilly. Precis samma ansiktsdrag, nästan lite läskigt men underbart. Lilly var ju så väldigt söt och jag har valt att inte visa upp henne här i bloggen men jag kan intyga, hon var väldigt söt.

Så, om lilla bebisen i magen fortsätter utvecklas åt samma håll så har vi ju en liten hum om hur h*n kommer se ut. Antagligen får vi kika på 3D ultraljud igen om en månad och det ska bli så spännande att se.

7 kommentarer:

  1. Specialistultraljudet lugnade verkligen mig när det gjordes. Läkaren höll på i 45 minuter tror jag och var verkligen noggrann.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag kan tänka mig att det är väldigt skönt när man får en bekräftelse på att allt är BRA. Jag längtar efter den bekräftelsen samtidigt som jag är nervös för att inte få den.

      Radera
    2. Jag var så otroligt nervös inför ultraljudet och vågade knappt gå dit så jag förstår din oro. Jag var dessutom orolig att medicinen jag ätit i tidig graviditet skulle skadat barnet. Även om jag inte visste om att jag var gravid när jag åt medicinerna så skulle det ju vara mitt fel. Man får försöka att inte oroa sig för mycket. Jag hoppas verkligen ni får höra att allt är bra.

      Radera
  2. Så skönt att se att allt går bra för er! Länge sedan jag var in här och läste/kikade eftersom jag försöker att tänka på annat.

    Hoppas semestern blir bra med riktigt fint sommarväder hela tiden! Själv har jag 4 veckor kvar (dock endast 11 arbetsdagar då jag ju bara jobbar halvtid) innan det är dags för ledighet och vi har inte planerat in nånting alls ännu. Ska fortsätta att bara ta dagarna som de kommer då vi mår bäst av detta båda två.

    Kram / Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej där. Har varit inne och läst lite då och då på din blogg och hoppas du mår bra trots omständigheterna.

      Är nyfiken på hur ni har tänkt att gå vidare nu, även om jag förstår att du kanske inte orkar tänka på det just nu. Håller i alla fall tummarna för att det ska få bli er tur snart också. Det är ni värda.

      Håll ut till din semester, det är så skönt att bara få njuta av att VARA.

      Kram

      Radera
  3. Åh jag vill se lilla lilly :( hennes fötter var ju något av det sötaste jag sett <3
    / Jessiwill (FL)

    SvaraRadera
    Svar
    1. :) Tack så mycket. Jag förstår att kanske flera är nyfiken på vår fina lilla tjej. Just nu känner jag mig dock inte helt redo att dela henne med världen, men kanske i framtiden. Kram

      Radera