Hej

tisdag 7 maj 2013

Rädd

Om en halvtimma ska jag åka till läkaren och jag fasar. Mår fruktansvärt illa och eftersom Mattias var tvungen att vara i skolan idag måste jag ta BUSSEN till läkaren. Hur jag ska klara av en resa på 30 minuter på buss och spårvagn vet jag inte.

Det skulle kännas superjobbigt att behöva kräkas någonstans. Och VAR någonstans ska man kräkas? Det är ju inte säkert att man hinner gå av? Jag får väl ta med mig en påse. USCH, hem ska jag också ta mig. Det känns fruktansvärt faktiskt.

6 kommentarer:

  1. Kämpa på! Vet precis hur det känns. Gick omkring med en påse i väskan ifall jag skulle behöva kasta upp när jag var ute bland folk =) Hoppas det går bra hos läkaren så du kan få vila och kanske må lite mindre illa. Jisses, vad knäckt man blir av de där kräkveckorna. Skickar massa styrkekramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag bruka också ha en påse i väskan numera men man känner sig lite som en fånge i sitt eget hem. Jag drar mig absolut från att gå ut i onödan just nu. Men jag bara bönar och ber om att detta bara är en fas som går över :)

      Radera
  2. Svar
    1. Tack och lov gick det bra :) Min pappa kom till undsättning och körde mig tillslut. Sedan hade jag faktiskt en jättefin dag utan illamående och jag satt i solen och njöt. Det är ganska ovanligt numera så det var fantastiskt :)

      Radera
  3. Länge sen du skrev.. blir lite orolig! Hoppas det gick bra! Kramar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gulle dig. Allt är väl. Bara den vanliga tröttheten och kräkningarna som sätter lite stopp för skrivandet för tillfället :)

      Radera