Hej

fredag 3 maj 2013

Pirr i magen

Idag är det dags för ultraljud/inskrivning. Dagen till ära har jag lyckats ta mig ur sängen för första gången på länge och tagit en lång, välbehövlig dusch. Kände mig riktigt sunkig igårkväll i min svettiga pyjamas och säkerligen någon kräkrest i håret (glamoröst, jag vet) så trots att jag mådde riktigt uselt i morse tvingade jag mig till duschen. Nog för att barnmorskorna säkert är vana vid lite sunkighet men någonstans går även min egen gräns för hur jag ser ut bland allmänheten.

Natten har i alla fall bjudit på ett god sömn och på så vis känner jag mig i alla fall utvilad.
Försöker tvinga i mitt lite bröd, det vitaste av de alla ska det vara för att stanna, och det är kämpigt men lite energi måste man ju ha.

Oron är givetvis hög dagen som denna inför ett första ultraljud. Jag försöker på något vis inte att hoppas på för mycket. Har sagt flera gånger till M att han får vara beredd på att det kanske inte slår något hjärta där. Måste tänka det värsta för att överleva om så är fallet.

Hoppas även verkligen få kontakt med någon läkare idag för jag vill verkligen inte jobba imorgon. Är ju knappt kapabel till att duscha och äta en macka liksom.

6 kommentarer:

  1. Håller tummarna hårt! Och hoppas du får tag i läkare så du kan vara hemma och vila såsom du mår. Jag blev ju sjukskriven i kombination med lergigan. Det var vad som krävdes för att det skulle bli bättre. Kram på dig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket. Jag fick ju Lergigan med Lilly och hade några piller kvar den här gången som jag tog, men jag kan inte påstå att det har hjälpt. Mår nästan mer illa när jag tar dem. Men så länge jag slipper jobba så kan jag ju åtminstone kräkas i lugn och ro :) Men det är helt otroligt vad mycket mer dåligt jag mår den här gången. Eller så har jag bara glömt hur illa det var sist, ha ha.

      Radera
  2. Stort lycka till idag! Läste din blogg under din graviditet med Lilly men har helt missat att du börjat skriva igen & gissa så glad jag blev för er skull när jag såg att ni väntar barn igen! Nu är det faktiskt er tur att få glädjas, så jag håller alla tummar för att ultraljudet går bra idag :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket och välkommen tillbaka. Nu pustar vi ut i några veckor tills vi har ultraljud igen. Får lära mig att leva i nuet :)

      Radera