Hej

lördag 30 mars 2013

Vad påsken för med sig

Såhär på påskaftons morgon kan jag inte sitta med annat än tårar i ögonen och ett varmt bultande hjärta av att just ha fått den underbara nyheten att det, åter igen, har flyttat in ett litet mirakel i min mage.

Detta lilla liv är så efterlängtat och trots att jag är otroligt glad så är jag också väldigt reserverad. Det är väldigt tidigt och vad som helst kan ju hända. Med tre tidigare misslyckade graviditeter så är jag väl medveten om detta. Men nu försöker vi bara tänka positivt och hålla tummarna för att det verkligen ska få bli vår tur att bli föräldrar.

6 kommentarer:

  1. Grattis! Vi håller tummarna och tänker på er <3 Glad påsk!

    SvaraRadera
  2. Gud vännen... så glad jag blir! Sitter här med tårar i ögonen <3 Håller alla tummar och tår jag har. Och jag säger åt bebisen i magen att göra detsamma. Finns ingen som är värd detta mer än ni <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, vi håller verkligen tummarna för att allt ska gå bra den här gången. Hoppas alltså på fjärde gången gillt. Nu håller vi andan och njuter av nuet.

      Radera
  3. Men åh!! GRATTIS!!! Håller tummarna för att allt går bra denna gång och att du får en fin graviditet där du kan njuta hela vägen i mål!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så jättemycket. Det känns bra än så länge så jag håller tummarna jag med och försöker njuta så gott det går, även om det faktiskt är riktigt svårt att njuta fullt ut. Om ett par veckor kommer det kännas bättre.

      Radera