Hej

fredag 1 februari 2013

Kistan

Idag kom fakturan på den lilla kistan. Trodde först att det var något angående pensionsspar eller liknande när jag öppnade kuvertet men fick en klump i magen när jag insåg vad det var. Känns så overkligt på något vis att behöva beställa kista till sitt barn men nu är det klart och nu väntar vi bara på att få ett brev med ett besked på att Lilly har kremerats och nu ligger i minneslunden. Snart vilar hennes lilla kropp inte ovan jord längre utan under.

Den minsta storleken räckte för vår älskade lilla tjej

2 kommentarer:

  1. Usch, nu får jag allt lite dåligt samvete för att John fortfarande ligger i kylen på sjukhuset... =/
    Men vi har bara inte orkat ta tag i den jobbiga biten, särskilt inte nu när sambon troligen har fått något slags sen sorgereaktion. Han mår verkligen dåligt...
    Kuratorn får hjälpa oss att komma igång med allt som rör gravsättningen och hon sa att vi ska ta det v.7.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Få inte dåligt samvete. Som kuratorn sa, det går bra att ni tar det i v 7. Försök att inte jämföra dig med andra, det blir bara jobbigt. Ni tar det i er takt. Särskilt nu när din sambo mår dåligt. Ta hand om varandra, det är det viktigaste.

      Skickar lite styrkekramar till er från oss och hoppas att ni snart kan komma på fötter igen, men försök inte att tränga bort sorgen. Det är nyttigt att den kommer.

      Radera