Hej

tisdag 22 januari 2013

Tomt

Ja, tomt är precis vad det är i mitt lilla huvud. Har de senaste dagarna inte känt att jag egentligen haft något vettigt att skriva på bloggen. Känns så konstigt att gå från ha massvis att skriva om varje dag till att helt plötsligt inte ha något mer att säga. Kanske kommer skrivarglädjen tillbaka om ett tag? Tills dess kanske det helt enkelt får vara lite tyst här, för vem vill läsa om strunt egentligen? Inte jag i alla fall.







4 kommentarer:

  1. Ja, blogga bara om du känner att du har lust. Det kan vara om allt och ingenting. Ibland kan jag stå i duschen och komma på något jag vill skriva om. Eller så får man inspiration om man hör någon säga något eller om man varit i en diskussion eller konflikt. Det behöver inte vara vettigt, bara kännas skönt för dig att få skriva av dig lite =) Kram.

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja, du kanske har rätt. Just nu känns det bara som att jobbet upptar hela min fritid och det har jag ingen lust att blogga om ;) ha ha. Jag startade som en gravidblogg så det känns lite som att jag har tappat det jag egentligen började för.

      Radera
  2. Nej, känner man att man inte har något vettigt att skriva - då gör man inte det!
    Bloggar själv i perioder. Ibland dagligen och ibland kan det gå lång tid mellan inläggen.
    Nu ska jag försöka komma igång igen, och låta bloggen vara en liten "pysventil" för att komma tillbaka ur sorg och bedrövelse.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, ibland kan det vara skönt att ventilera lite mitt i all sorg, hopp och förtvivlan.

      Radera