Hej

lördag 15 december 2012

Om jag kunde drömma...

... och det kan jag ju faktiskt, så skulle vår lilla tjej varit frisk som en piggelin och bökat omkring i magen. Jag skulle njutit av varje sekund av graviditeten och älskat att se min växande mage och klä upp den i fina kläder. Jag skulle ha börjat inhandla massa små saker till henne och suttit och tittat på små kläder, nappar, blöjor, filtar, leksaker, böcker mm och bara längtat tills dagen då hon skulle få använda allt. Jag skulle förundras över hur små kläderna var och att hon också skulle vara så liten när hon kom till oss. Jag skulle gå i affärer och kika på spjälsäng, skötbord, babyskydd och vagn och stolt komma ut med stora paket :)

Men, hela min kropp bara strejkar nu vad gäller allt det här. Jag kan, för inget i världen, förmå mig att handla något alls till vår lilla. Det är halva graviditeten kvar och så illa som det ser ut så bara kan jag INTE lägga ut massa pengar, tid och drömmar på att handla massa saker som kanske aldrig kommer användas. Om hon orkar kämpa ca 10 veckor till så har jag nog inte så mycket till val än att börja inhandla allt, för hon ska ju inte födas till denna värld och inte ha något förberett. Oh nej, hon ska minsann skämmas bort om hon orkar ta sig hela vägen till oss. För då är hon inte bara vårt mirakel, precis som alla bebisar är, utan då är hon verkligen ETT mirakel även världsligt definierat.

Och OM hon kommer till oss så ska jag banne mig se till att hon ska få glida runt i en Brio Happy. Det har länge varit min favoritvagn. Tycker den är så snygg. Gillar mer klassisk look på vagnar och även om den kanske blir lite stor i vår lilla bil så får det bli den ändå. Det är hon och jag värd :)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhLVn56fOtXVUSZ_W68pU24LrOC3Ub6oQ2MX-WIxdKLB11TapljlS1XjxgYTTd338JXTDbNYmhYkLVkhDNOk1YSu6PTQA09pfRlwUTlLf40Y8417bMzNAwCBjbFd3sh98adZVbBWSH3xb8/s1600/Brio+Happy.png
Bild från google
 

3 kommentarer:

  1. vilken liten kämpe du bär på, var stolt! :)
    En brio happy ska vi också skaffa till vårt framtida barn! :) den är fin och har skönt gung!
    Jag hoppas verkligen att er lilla kämpar-flicka klarar några veckor till, tills hon är redo att möta världen!! :)
    Stor kram <3
    Elin

    SvaraRadera
  2. Har hängt här ett tag och lider så med er och er oro. Hoppas lillan orkar stanna! Har ett ma bakom oss och vet hur jobbigt det var så kan knappt tänka mig hur detta känns. Är gravid nu igen v 25 och vi har köpt en brio happy nu, verkar va en kanon vagn. Hoppas ni oxå får köpa en till ert lilla mirakel!! All lycka till er!

    SvaraRadera
  3. Kanske är en känslig fråga men kan det vara så att det finns möjlighet att plocka ut henne tidigare tex v 30 om hon har det allt för jobbigt under graviditeten? Vet inte riktigt hur det fungerar men tänkte om det är graviditeten som är påfrestande kanske hon skulle må bättre av att plockas ut tidigare. Tänker på er och hoppas, håller tummarna för ert mirakels skull.

    SvaraRadera