Hej

tisdag 25 december 2012

Juldagen

Jaha, då var det snart dags att åka iväg på julfirande nr 2, hos svärföräldrarna denna gång. Potatisgratängen står i ugnen och strax ska vi slå in lite klappar och göra oss fina. Det blir trevligt att träffa andra halvan av familjen idag.

Förhoppningsvis blir det en rätt lugn dag. Fick ett litet bakslag igår kväll/natt, gråtattack för att vara helt exakt. Började tänka på allt som vi inte kommer få uppleva nu under hela nästa år och hur annorlunda (eller egentligen inte annorlunda alls) vår vardag kommer vara gentemot vad som skulle bli. Tillbaka till jobb, skola. Tidiga morgnar, långa dagar på jobbet, inte lediga helger, lite fritid, ingen bebis, ingen mammaledighet.

Lillan i magen verkar vara trött. Har inte känt så mycket kickar igår och idag. Undrar om hon vet att vi gett upp hoppet om henne och kanske har hon själv också gett upp nu?

Ja, hur som helst så höll mina tankar mig vaken till ca 1.30 så jag är lite trött idag, men det är okej. Jag måste faktiskt inte vara på topp just nu och det är skönt att det är så. 

1 kommentar: