Hej

tisdag 20 november 2012

Vem är jag?

Under flera månader har ni trogna läsare hängt med i min blogg både genom lyckostunder och sorg. Helt anonym har jag dessutom varit eftersom bloggen enbart handlar om vår väg till att bli föräldrar. Men nu, äntligen, känner jag att det är dags att ta nästa steg ut i bloggen och få den ännu lite mer personlig genom att helt enkelt avslöja vem jag är. Nu vet i princip alla om att vi väntar barn och omständigheterna kring det så jag känner inte att jag har något att dölja längre.


Så, först och främst... Mitt namn är ju inte små mirakel utan jag heter Isabel. Jag är 22 år gammal och bor på Sveriges västkust i den vackra staden Göteborg. Jag är gift med mitt livs kärlek sedan drygt två år tillbaka och tillhör vår familj gör även lilla kattungen Tiger.

Väldigt kort om mig men mer får komma med tiden :)

3 kommentarer:

  1. Hej Isabel,

    Så roligt att få ett ansikte till bloggen :)
    Och ett fantastiskt sött ansikte med ett underbart leende!

    Och du bor på "rätt" sida av Sverige ;) Själv flyttade jag från Uppsala till Borås. För kärlekens skull så klart :)

    SvaraRadera
  2. Kul att få veta vem du är! :) det är konstigt hur man bygger upp bilder i huvudet på hur man tror personen ser ut. Genom din text har jag föreställt mig en blond tjej med blå ögon men det var så fel det kunde bli ;) hihi. Du är otroligt söt och er dotter kommer bli lika söt!
    Kram på dig!
    Elin

    SvaraRadera
  3. Kul att få se ett ansikte på dig :-) Håller tummarna att du får vara lika glad som på fotot lång tid framöver!!!
    Kram

    SvaraRadera