Hej

söndag 2 september 2012

Hektisk helg

Gårdagen var riktigt trevlig. Vi åkte efter lunch och var framme några timmar senare. Då sken solen och alla i bilen önskade att vi hade tagit kjol/shorts på oss istället för jeans.

Sedan var det några hektiska timmar med inköp av kräftor, räkor, sallader, bröd och dricka samt uppsättning av bord, dukning och lagning av mat.

Kvällen blev sedan mycket lyckad med många skratt och mycket mat. Vi åkte hem vid 1tiden och var väl innanför dörren hemma vid 3.30. Det blev inte många timmars sömn för att sedan gå upp till kyrkan. Men efteråt så unnade vi oss några välbehövliga timmars sömn.

Kunde dessutom inte låta bli att ta ett till graviditetstest idag på eftermiddagen för att kolla så att det verkligen stiger. Det känns ju lite overkligt även om bröstvårtorna hade börjat ömma när vi vaknade igen efter vår "nap".

Den här helgen har gått så otroligt fort. Har inte riktigt hunnit tänka faktiskt. Imorgon är det jobb igen och det känns väl okej men ändå inte kul. Men gör det någonsin det? Jag vet inte!

Här kommer i alla fall en liten bild på den lilla stegringen som verkar flyta på fint. Ett litet bevis för att ett nytt litet mirakel finns.

Första uppifrån är taget den 28/8, andra är taget den 31/8, tredje den 1/9 och det sista idag, den 2/9

2 kommentarer:

  1. Så spännande med ett litet liv i magen :) jag hoppas verkligen att den stannar där inne i 9 månader denna gången :)
    Själv slutar jag med p-piller efter nästa vecka och påbörjar verksta'n ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :) Och vad spännande att för din del börja :) Håller mina tummar och tår för att du blir gravid snart också så kan man ju följas åt lite. Så kul!

      Radera