Hej

tisdag 14 augusti 2012

Sista sommardagarna

 Undrar om sommarens slut är nära nu? Tycker mig kunna känna den där höstkylan om morgnarna. Kalla mornar, källar och nätter, varma dagar. Det är definitivt hösten som är på gång.

Vi försöker hur som helst krama det sista ur den här sommaren och det har resulterat i några riktigt underbara dagar.

Idag gick jag upp tidigt för att baka bullar. Vi hade bestämt att vi skulle ut och paddla kanot idag. Vädret var tack och lov på vår sidan så vid 10-tiden bar det av mot sjön och kanotpaddlingen. Vi hade med oss nybakta bullar, pannkakor, massa frukt och kakor. Inte direkt den nyttigaste picknicken men vi njöt till fullo.

Att paddla var till en början inte riktigt "vår grej" men efter si sådär 1 timma fattade vi grejen och kom tillslut fram till vår lilla ö där vi landade ett par timmar och njöt av fridfullheten, maten och kortspel i goda vänners lag. Hemfärden var en ren fröjd då vi faktiskt fått in tempot och tekniken.

De senaste dagarna har, underbart nog, erbjudit många soltimmar så vi har passat på att njuta av naturen i form av promenader och naturnöjen. Mycket äta i gräset och sola benen på parkbänken har det blivit.

Det är just sådana här dagar, när man går upp tidigt och är riktigt trött vid 22tiden, som man är riktigt glad över den svenska sommaren. När man kan vara ute en hel dag i solen och bli slö på kvällen för att man har hållit igång en hel dag.

Nu fattas bara lite bärplock och bad för att jag, med gott samvete och nöjsamt, kan lämna sommaren 2012 bakom mig och välkomna höstens vackra färger och klara luft.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar