Hej

torsdag 13 augusti 2015

Lilla snövit

Vår älskade lilla Thea, vår lilla snövit. Det var det första jag lade märke till när hon kommit ut och jag fick chans att titta på henne lite mer noggrant. "Men hon är ju vit?". För mig var det en liten chock. Mio var visserligen ganska ljus när han kom ut, men man kunde klart och tydligt se att han hade mörka drag. Lite mörkare hy, mörka ögonbryn och fransar för att inte tala om att hans ögonfärg blev brun redan på BB. Men Thea kom ut och var vit med blonda ögonbryn och fransar samt ganska ljusa blå ögon.

Wow, så olika det kan bli. Våra älskade barn är inte lika för fem öre. Jag måste erkänna att jag blev lite besviken till en början. Jag hade väl en bild i huvudet att det skulle komma ut en liten mini-Mio och så blev det verkligen inte. De har inte ens samma drag över huvud taget. Mio har öron och näsa från sin pappa, resten verkar vara från mig. Thea är nog precis tvärtom. Mina öron och min näsa och resten är från hennes pappa :)

Hur som helst så har jag ju vant mig lite mer nu att barnen är så väldigt olika varandra och även om de inte är syskonlika (än så länge i alla fall) så tror jag ändå att deras syskonkärlek kommer lysa igenom.

Här hemma går hon under smeknamnet snövit för vi tyckte det var väldigt passande med hennes ljusa hy, mörka hår och lilla dockansikte ♥ Det ska bli väldigt roligt att se hur hon kommer växa och förändras rent utseendemässigt med tiden. Hennes ögon är fortfarande väldigt blå. Det skulle vara häftigt om de fick fortsätta vara det, men jag vet inte. Jag har alltid trott att jag inte kan få barn med blå ögon och ljust hår. Kanske har jag fel? :)

Vår lilla snövitsdocka. Åh vad vi älskar dig.



3 kommentarer:

  1. Åh, vad vacker hon är! Jag som inte alls kände mig bebissugen, men åh! <3 Dumma kropp, haha. ;)

    SvaraRadera
  2. Jag har förresten två barn, båda blåögda och mellanblont hår. Pappa har bruna ögon och brunt hår, tihi. Så visst går det. ;)

    SvaraRadera