Hej

fredag 23 augusti 2013

Vi är med vagn

Vagnen. En Teutonia är det. Vet inte exakt vilken modell det är.
Jättefin tycker vi och vi är nöjda.
Nu börjar det verkligen bli verkligt att det snart kommer flytta in en liten bebis hos oss. Här om dagen hämtade vi nämligen vår vagn. Och gissa vilken det blev? Just det, ingen av de vagnar som vi tittat på och funnit vara lämpliga kandidater.

Såhär ligger det nämligen till. En familj som vi känner fick sitt sista barn för 5 år sedan. Det var en liten sladdis och de ville verkligen satsa på nytt när han kom så de köpte en ny vagn och nytt det mesta. Sedan användes sakerna till honom men har sedan dess blivit stående. När vi nämnde att vi var på inköpsjakt så föreslog mamman i familjen att komma förbi och titta på deras saker och låna med oss vad vi ville ha.

Hem kom vi med en vagn som kostade oss 0 kr. Givetvis är den alltså bara till låns men det gör mig absolut ingenting. För oss som inte har den bästa ekonomin så är det ju helt perfekt. Lite snopet kanske att man i princip ställt in sig på en modell och sedan blir det något helt annat. Men vagnen hade precis det vi önskade så det gjorde ju ingenting.

http://www.husohem.se/Images/HOH/Cache/448/298/16051_0000p7j4_11.jpg
Sängen blir en Stokke. Inte heller exakt vad vi tänkt oss men ändå känns det bra.
Vi kommer även att låna spjälsäng av samma familj. Den köpte de till deras första barn för 13 år sedan men den är fortfarande fin och hon berättade att deras barn ändå inte sovit så flitigt i den utan mest i deras säng. Så det är bara att damma av och använda. Men det dröjer nog lite till innan vi hämtar hem sängen. Vi har inte riktigt plats just nu utan behöver röja utan för att få plats med bebissaker.

6 kommentarer:

  1. Vilken fin vagn! :) kul att börja handla saker och förstå att det faktiskt är på riktigt :) och magen, så FIN! :D
    Kram Elin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :) det är jättekul att få börja shoppa lite. Massa som ska inhandlas och roligt är det också. Blir väldigt verkligt ju mer barnanpassat vårt hem blir. Men jag gillar det :) kram

      Radera
  2. Hej! Ja, du hade nog sett ett gammal inlägg, hihi :)

    Grattis till bebin i magen :) Hur mår du??

    SvaraRadera
    Svar
    1. :) tack. Äntligen blir det vår tur att få en bebis. Och ganska bra mår jag nu också. I början var det katastrofalt men vad jag förstått har du också mått väldigt illa i början så du vet hur jobbigt det kan vara. Men det är det ju värt såklart. Kramar

      Radera
  3. Så fina saker ni köpt! Och du är så himla fin med magen <3 Stor kram. P.S Jag läser din blogg hela tiden men är lite dålig på att kommentera ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så väldigt mycket :) och jag förstår dig. Jag läser också din blogg hela tiden men hinner inte kommentera så mycket längre. Kanske blir det bättre när jag slutat jobba och bara går hemma och väntar på bebisen :)

      Kram

      Radera