Hej

onsdag 9 januari 2013

Date idag

Det var så länge sedan vi var ute på date men idag bestämde vi oss för att det var dags igen.

Känner mig nästan lite nyförälskad när jag har sprungit omkring här i lägenheten i flera timmar och provat kläder, fixat håret, sminkat mig, bättrat på håret, bättrat på sminket och längtat.

Vi ska gå på restaurang och sedan bio så ett par timmar blir vi borta och det ska bli jättekul och underbart. Är på riktigt gott humör idag.

5 kommentarer:

  1. Vad skönt att ni orkade komma ut en sväng efter allt som hänt!
    Dit har inte vi kommit än kan jag säga... eller i vart fall inte jag då. Jag har t o m svårt att möta folk just för att jag blir sååå himla ledsen o börjar stortjuta om någon säger något om det som hänt *suckar*.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag känner igen mig i det du säger. Samtidigt känner jag att jag nästan inte orkar gå runt och vara ledsen mer. Jag har bearbetat min sorg sedan oktober, då vi fick veta att Lilly var sjuk, och nu är jag trött på att gråta.

      Att komma iväg, bara vi två, var värdefullt. Vi slapp träffa massa folk vi känner som skulle fråga frågor och vi fick tid att skratta, tänka på den ljusa framtiden och bara vara. Att komma ut utanför husets väggar var skönt. Jag behövde lite mijlöombyte.

      Radera
    2. Jo, ni fick ju veta tidigare än oss att något var fel, och hann därmed börja bearbeta sorgen redan innan avbrytandet. För oss har allt hänt på bara några veckor, så än har jag iaf en bra bit kvar att komma igenom detta.
      Idag är det två veckor sedan födseln och jag mår verkligen pyton. Började dagen med gråt och det fortsätter kan jag säga... Men, det kommer att komma en dag här med när det börjar kännas bättre, även fast det känns ouppnåeligt just för stunden...

      Radera