Hej

söndag 13 januari 2013

Barnkläder

Älskar att titta på barnkläder. På något vis tycker jag att det är bra mycket roligare än att titta på kläder till mig själv. Kanske är det för att man slipper bli besviken på byxorna som inte kommer över rumpan eller tröjan som ger magen 3 utfyllda veck på helt fel ställen?

Kan sitta länge och bara drömma mig bort till dagen då alla fina barnplagg får äran att flytta hem till oss och så småningom pryda vårt barn. När jag blev gravid var jag SÅ glad för att jag äntligen kände att jag, på riktigt, kunde börja kika på barnkläder och shoppa lite. Det hann inte bli så många plagg innan vi fick veta att det antagligen inte skulle gå vägen men lite blev det, som nu ligger omsorgsfullt nerpackat i en låda i källaren.

Satt nyss och kikade runt lite på hemsidor både i och utanför Sverige och kom över de sötaste små klänningarna, kapporna, västarna, skorna, mössorna osv. På internet finns det ett så stort utbud av både kill och tjejkläder och det gjorde lite ont i mitt hjärta att veta att jag inte ens är i närheten av att ha användning för små kläder nu. Undrar så när det blir vår tur.

1 kommentar:

  1. Har läst igenom lite i din blogg.
    Känner igen mig i så mycket av det du går igenom just nu.
    Kan iaf dela med mig av vetskapen att det blir bättre. Idag är det 4 månader sedan våran flicka föddes och den 18/1 är det den planerade BF dagen.
    Vissa dagar sjunker man tillbaka. Men i det stora hela är det enklare att ta sig igenom dagarna.

    Jag tror vi alltid kommer sörja och sakna det vi förlorade, konstigt vore annat. Men med tiden lär man sig blicka tillbaka och minnas all lycka och glädje våra barn gav.

    Kram!

    SvaraRadera